Ingrediente
5 oua
100 g zahar
200 g unt moale
200 g faina
1 plic praf de copt
1 plic zahar vanilat
2 nectarine taiate felii
5 prune
1 lingurita scortisoara
1 lingura zahar
1/2 sticluta esenta de rom
Mixam untul cu zaharul si zaharul vanilat, dupa care adaugam ouale intregi, faina amestecata cu praful de copt si esenta de rom. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, deasupra punem fructele taiate si presaram deasupra scortisoara si zaharul.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 190 de grade Celsius pentru cca 40 de minute.
Se lasa la racit, dupa care se feliaza si serveste ca atare sau cu frisca deasupra.
Pofta buna!
Dam tava la cuptorul preincalzit la 190 de grade Celsius pentru cca 40 de minute.
Se lasa la racit, dupa care se feliaza si serveste ca atare sau cu frisca deasupra.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu