Rezultatul este delicios si vi-l recomand cu drag, pt ca ii o reteta rapida si gustoasa.
Ingrediente blat maro
- 3 oua
- 150 g unt
- 150 g ciocolata amaruie ( Schogetten am folosit)
- 6 linguri faina
- 1/2 lingurita praf de copt
- 1 lingura cacao
Ingrediente blat alb
- 150 g ciocolata alba Heidi
- 150 g unt
- 6 linguri faina
- 1/2 lingurita praf de copt
- 3 oua
- 150 g zmeura
Topim ciocolata neagra cu untul pe baie de aburi, dam deoparte si lasam sa se raceasca putin. Mixam ouale intregi cu o lingura de zahar pana isi dubleaza volumul. Treptat adaugam compozitia de ciocolata, faina amestecata cu praful de copt si cacao. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt.
La fel procedam si cu compozitia cu ciocolata alba. Turnam si compozitia alba peste cea maronie si punem zmeura deasupra. Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius pentru cca 30 de minute pana trece de testul cu scobitoarea. Se scoate tava si se lasa blatul la racit.
Se serveste ca atare sau cu un glob de inghetata de vanilie alaturi.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu