Ingrediente blat
- 8 oua
- 200 g zahar
- 200 g faina
- 125 g mac macinat
- 1 praf de copt
Crema de branza
- 350 g branza dulce de vaca
- 400 ml frisca lichida
- 1 esenta de lamaie
- 1 zahar vanilat
- 1 borcan compot de piersici
Macinam macul. Mixam ouale intregi cu zaharul pana isi dubleaza volumul. Treptat adaugam faina amestecata cu praful de copt si macul. Se toarna compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius pentru 30 de minute. Se scoate tava si lasam blatul la racit.
Branza mixam cu frisca lichida, esenta de lamaie si zaharul vanilat pana devine ca o crema.
Peste blat intidem crema de branza, iar deasupra punem cate o jumatate de piersica. Dam prajitura la rece pentru jumatate de ora. Se serveste ca atare.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu