joi, 6 noiembrie 2014

Biscuiti cu M&M's

Plec acest weekend intr-o bine meritata vacanta dupa studiul si munca din aceasta vara, si mi-am facut niste biscuiti cu "buline neserioase de ciocolata" M&M's, ca aveam nevoie de ceva de rontait pe drum. Sustin in continuare ca biscuitii de casa sunt mai buni decat cei cumparati din magazin, macar stii ce pui in ei.Sunt asa de buni si de crocanti, chiar i-am servit in aceasta dimineata,inainte sa pornesc la drum, cu o ceasca de cafeluta. Recunosc, de data aceasta nu mi-au iesit foarte aratosi ca i-am facut aseara si eram destul de obisita deja, dar is deliciosi.

Ingrediente
200 g unt moale
150 g zahar
300 g faina
2 oua
1 plic zahar vanilat
1 lingura esenta de rom
1/2 plic praf de copt
2 pungi de M&M's cu ciocolata (90 g are o punga)

Mixam untul cu zaharul si zaharul vanilat pana devine ca o crema. Treptat adaugam ouale intregi, esenta de rom si faina amestecata cu praful de copt. La final incorporan cu grija o punga de M&M's.  
Tapetam o tava cu hartie de copt, iar cu o lingura punem cate o gramajoara din compozitie, iar deasupra punem 3-4 buline din cealalta punga de M&M's.In prima tura am bagat aproximativ 10 bucati.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius pentru cca. 12-15 min pana devin biscuitii aurii. 
Ii scoatem din cuptor si ii lasam sa se raceasca intr-o tava de aluminiu sau intr-o cutie de aluminiu. Mai punem cateva gramajoare din aluat pe hartia de copt, punem deasupra bulinele si dam la cuptor pana terminam compozitia.
Se servesc ca atare sau langa o ceasca de cafea sau de ce nu o ceasca de cacao cu lapte.
Pofta buna!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu