Ingrediente pt aprox 24 buc
3 oua
3 linguri de zahar
1 plic zahar vanilat
80 g unt
50 g ciocolata neagra 75%cacao
100 g faina
1/2 lingurita praf de copt
1 lingurita scortisoara
1 lingurita rom
1 lingura lichior ciocolata
Topim ciocolata pe baie de aburi impreuna cu untul.
Mixam ouale intregi cu zaharul pana isi dubleaza volumul, dupa care turnam compozitia de ciocolata si treptat adaugam faina amestecata cu praful de copt, scortisoara, romul si lichiorul de ciocolata. Am uns formele cu unt, iar cu ajutorul unei linguri le-am umplut cu compozitia de ciocolata.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius pentru cca 14 minute.
Se scot din tava, se lasa la racit.
Se servesc ca atare sau se presara zahar pudra deasupra.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu