Ingrediente
- 200 g unt
- 150 g zahar
- 5 oua
- 280 g faina
- 1 plic praf de copt
- 200 ml smantana pt gatit ( Dorna am folosit)
Mixam untul moale cu zaharul pana devine ca o crema, treptat adaugam ouale intregi,smantana si faina amestecata cu praful de copt.
La final am adaugat nectarinele taiate bucatii si cu ajutorul unei linguri de lemn le-am amestecat in compozitie. Turnam compozitia in tava tapetata cu unt si faina si dam la cuptorul preincalzit la 180de grade Celius pentru cca o ora.
Se scoate tava din cuptor, scoatem prajitura si lasam sa se raceasca.
De data aceasta am presarat-o doar cu zahar pudra si am servit-o ca atare.
Pofta buna!
Se scoate tava din cuptor, scoatem prajitura si lasam sa se raceasca.
De data aceasta am presarat-o doar cu zahar pudra si am servit-o ca atare.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu