Ingrediente briose
- 120 g unt
- 3 oua
- 150 g zahar
- 200 g faina
- 100 g cocos
- 1 plic praf de copt
- 150 ml lapte
Ingrediente crema
- 300 ml lapte
- 1 plic praf de budinca de ciocolata
- 2 linguri de zahar
- 300 g unt moale
Decor
- Fulgi de zapada
- Stelute
- Perle
Mixam untul cu zaharul pana devine ca o crema. Treptat adaugam ouale intregi, faina amestecata cu praful de copt, laptele si fulgii de cocos si mixam bine.
Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie speciala pt briose si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius pentru cca 20-25 de minute, dupa care scoatem tava si lasam briosele sa se raceasca.
Intre timp preparam crema. Preparam budinca conform instructiunilor de pe ambalaj, luam craticioara de pe foc si lasam budinca sa se raceasca.
Adaugam treptat untul moale taiat bucatele si mixam bine pana devine ca o crema.
Luam briosele, punem crema intr-un pos si o spritam pe fiecare briosa in parte.
Am decorat briosele cu stelute,fulgi de zapada din bomboane si cu stelute din ciocolata alba.
Se da la rece pentru jumatate de ira si se serveste ca atare.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu