miercuri, 10 septembrie 2014

Apple cupcakes with caramel cream

Keep calm and bake cupcakes!


Pentru aceasta zi frumoasa de toamna, v-am pregatit o reteta usoara si delicioasa de mere si crema de caramel.

Ingrediente briose


  • 130 g unt moale
  • 80 g zahar
  • 3 lingurite scortisoara
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita de ghimbir ras
  • 3 oua
  • 100 ml lapte
  • 2 mere mici taiate bucatele

Se mixeaza untul cu zaharul, ouale si scortisoara pana devine ca o crema. Treptat se adauga faina amestecata cu praful de copt, ghimbirul si laptele.
Compozitia se toarna astfel: ( in tava tapetata cu hartie speciala pt briose) se pune in prima faza cate o lingura de compozitie, se pun bucatile de mar si mai punem peste o lingura de compozitie.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius pentru 25-30 de minute pana trece de testul cu scobitoarea.
Scoatem tava din cuptor si lasam briosele sa se raceasca.

Ingrediente crema


  • 300 ml lapte
  • 2 linguri zahar
  • 1 plic praf de budinca de caramel
  • 100 g unt moale

Se prepara budinca conform instructiunilor de pe ambalaj si lasam craticioara cu budinca sa se raceasca in apa rece. Adaugam untul moale si mixam bine pana devine ca o crema moale.
Punem crema intr-un pos si spritam crema pe fiecare briosa. Deasupra am pus cate o bombonica de caramel cu lapte.
Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu