Ingrediente
- 4 oua
- 150 g zahar
- 1 plic zahar vanilat
- 150 ml ulei
- 180 ml chefir
- 450 g faina
- 1 plic praf de copt
- 1 lingurita coaja de lamaie
- aprox 7-8 caise
- 1 plic zahar cu scortisoara
Mixam ouale intregi cu zaharul si zaharul vanilat pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam treptat uleiul, chefirul, coaja de lamaie si faina amestecata cu praful de copt. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt. Punem deasupra jumatatile de caise si presaram zaharul cu scortisoara.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius pentru cca 50 de min ( pana trece de testul cu scobitoarea).
Se serveste ca atare sau dupa bunul plac, fie cu frisca, sos de ciocolata, etc.
Pofta buna!
Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius pentru cca 50 de min ( pana trece de testul cu scobitoarea).
Se serveste ca atare sau dupa bunul plac, fie cu frisca, sos de ciocolata, etc.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu